Café Mondial trifft Johnny Cash

Das Theater Konstanz und das Café Mondial laden zum Konzertabend „Johnny Cash –It takes one to know me“ am 12.12. ein.

Danach: Treffen mit Schauspielern bei Getränken und Snacks.
Ort: Stadttheater Konstanz, Konzilstraße 11.
Zeit: 20 Uhr

 

BESPLATNO KAZALIŠTE I GLAZBA JOHNNYA CASHA!

Kazalište Konstanz I Café Mondial pozivaju sve izbjeglice da 12.Decembra posjete koncertnu veče “Johnny Cash – It takes one to know me”. Potom slijedi druženje s glumcima uz piće I grickalice.

Mjesto: Gradsko kazalište Konstanz, Konzilstraße 11.
Vrijeme: 20:00

 

TEATËR DHE MUZIKË NGA JOHNNY CASH FALAS!

Teatri i Konstanz-it së bashku me ‚Café Mondial’ i ftojnë të gjithë refugjatët të vijnë me datën 12.12. në mbrëmjen e koncertit „Johnny Cash – It takes one to know me“.

Më pas: Një takim me aktorë me pije dhe sende të vogla për të ngrënë.
Vendngjarja: „Teatri Qytetar“ Konstanz, Konzilstraße 11.
Koha: Ora 20:00

johny cash arab